לאמי יש שלפוחית שתן קטנה מאוד.

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/06/2005 | 14:06 | מאת: אלמוני.

כ 85 סמ"ק. היא ובלת מכך רבות, חיה תלויים למעשה בשירותים. מה גורם לשלפוחית שתן קטנה כזו? ויותר חשוב, מה הפתרון? תודה מראש.

04/06/2005 | 23:54 | מאת: ד"ר קונדריאה

הסיבות רבות וכוללות דלקות חוזרות וכן דלקת אנטרסטיציאלית וכן פגיעה בעצבי השלפוחית. במידה ולא משתלטים באמצעים שתארת לעיתים משתילים קוצב או עורכים ניתוח להגדלת השלפוחית. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה