אורכה הממוצע של שלפוחית השתן.

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

22/05/2005 | 18:35 | מאת: אלמוני.

לאחר בדיקות, התגלה אצל אימי האורך של שלפוחית השתן שלה. כ85 סנטימטרים. הרופא אמר כי זו שלפוחית קטנה שכן אצל בנאדם בוגר, הגודל הממוצע גדול יותר. אי לכך, השאלה התבקשת היא, מה גודלה של שלפוחית השתן אצל אישה? תודה מראש, אלמוני.

29/05/2005 | 17:11 | מאת: ד"ר קונדריאה

אני מניח שמדובר בקיבולת.\ הנורמה היא בין 200-600 סמק. 85 סמק זאת שלפוחית קטנה מאוד בברכה

07/07/2005 | 17:08 | מאת: מיה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה