מה ניקרא בריחה קלה?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/09/2003 | 21:53 | מאת: מירי

שלום רב אני בת 44, איך אפשר ל"דרג" או כיצד ניתן לאמר שהמצב מצריך ניתוח? האם בזה שאני קופצת, או צוחקת, או מתעטשת, בורח לי שתן, מצריך ניתוח? האם הניתוח לא מסוכן? תודה ושנה טובה

01/10/2003 | 08:25 | מאת: ד"ר דוד גורדון

שלום הצורך בטיפול שמרני או ניתוחי נקבע עפ מידת ההפרעה הסובייקטיבית שהדליפה גורמת לאשה. אין קריטריון ברור לכך

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה