צניחת שלפוחית שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/03/2005 | 23:57 | מאת: me

שלום רב: לפני כשלושה חודשיים,הבחנתי ,שאני רצה לשרותים לעיתים קרובות יותר לאחר מספר דקות(בערך 20 דקות). האם הדבר קשור לצניחת שלפוחית השתן? לא הזכרתי את גילי,אני בת 48 ועברתי שתי לידות,אחת דרך ניתוח קיסרי והשניה רגילה. תודה מראש me ,

13/03/2005 | 07:56 | מאת: ד"ר קונדריאה

לא בהכרח. צניחה מרגישים כגוש הבולט בין שפתי הפות. יש לך הפרעה הגורמת להתכוצויות לא רצוניות של הכיס. כדאי לפנות לאורוגינקולוג בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה