ממצאים בכליות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

25/02/2005 | 08:19 | מאת: שלום

בבדיקת C.T נמצאו בכליות 3 מוקדים היפרדנסיים בגודל כ- 1-1.5 ס"מ שגדלו בהשוואה לבדיקה קודמת. נשלחתי לאולטרסאונד. לא היו כל ממצאים. האורולוג המליץ לחזור על בדיקת אולטרסאונד בעוד חצי שנה. ואם לא יהיו ממצאים לבצע שוב בדיקת C.T בעוד שנה. שאלתי: האם ההמלצה מקובלת עליך. האם לא מוטב לבדוק את הממצאים עוד היום?

26/02/2005 | 18:47 | מאת: ד"ר קונדריאה

ההמלצה הגיונית בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה