צניחת איברים שהולכת ומחמירה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/02/2005 | 17:31 | מאת: חנה

אני בת שלושים וארבע לאחר ארבע לידות. מאז הלידה השלישית אני מרגישה צניחה של האיברים הפנימיים. בחודשים האחרונים זה הולך ומחמיר - לדוגמא, בעת הליכה לשירותים,(לפני הקקי), כל האיזור בולט ואני חשה כאילו משהו שם בולט וקשה. חוץ מזה כואב לי בעת קיום יחסי המין ובעלי צריך ממש תנוחה מסוימת כדי שאיכשהו זה יהיה סביר. כעת אני במחזור ואני כמעט ולא מצליחה להכניס את הטמפון. בני הקטן כבר בן שנתיים ואני מעונינת להכנס להריון נוסף אך יש לי תחושה שהצניחה הכללית של האיברים מונעת את האפשרות הזו. מה עושים?

26/02/2005 | 18:41 | מאת: ד"ר קונדריאה

הצניחה המתוארת אינה מפריעה לכניסה להריון או למהלכו. בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה