מרגע שיש תחושה למתן שתן קשה להתאפק

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

24/01/2005 | 17:34 | מאת: יויו

הייתי בטיול לפני כשנה מהבית ספר וכל היום התאפקתי מאז קשה לי להתאפק ברגע שאני חשה צורך מאוד מגביל מה עושים הייתי בביקור אצל אורולוג ועשיתי הרבה בדיקות ולא נמצא דבר נתן לי גלולות למניעת מתן שתן לא לקחתי מחכה לתשובה

28/01/2005 | 13:06 | מאת: ד"ר קונדריאה

אני מניח שקבלת דטרוסיטול- שווה לנסותו בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה