בעיה מביכה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/01/2005 | 10:57 | מאת: שולה

בעת קיום יחסי המין עם בעלי או בשעת התעמלות כאשר אני פותחת את הרגליים נכנס אויר לאיבר המין שלי ובתנוחה מסויימת תוך זמן קצר אף יוצא ומשמיעה קול של נפיחה שגורם לי לאי נעימות. מה עושים? כיצד אפשר למנוע זאת?

15/01/2005 | 20:47 | מאת: ד"ר קונדריאה

רק עי המנעות מהתנוחה הגורמת לכך. תאורטית ניתן לנתח ולשנות את מבוא הנרתיק אך זה לא מקובל. בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה