ריח לא שגרתי בשתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/01/2005 | 16:45 | מאת: אורלי

שלום, אני לא משוכנעת אם זה הפורום הנכון, אבל זה נראה הקרוב ביותר לנושא... לאחרונה (4-5 שבועות) אני מזהה ריח דגים ברמה משתנה (לעיתים מאוד חזק לעיתים חלש) בשתן. חיפשתי מעט מידע על באינטרנט ומצאתי שיש מה שנקרא "תסמונת ריח דגים" ואני שואלת אם יתכן שהסמפטום יכול להגרם גם מסיבות אחרות. אני מודאגת במיוחד משום שאני בהריון לאחר 2 הפלות ובת 40..

08/01/2005 | 20:26 | מאת: ד"ר קונדריאה

ריח דגים שייך לדלקות בנרתיק. ריח השתן משתנה לפי הכלכלה וטיפול תרופתי. בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה