בעיה - האם קשור לרצפת אגן?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

28/12/2004 | 12:04 | מאת: שאלה

אני בת 27. בזמן האחרון אני סובלת מבעיה מוזרה, כאשר מרוב שהיא מוזרה בכלל לא הבנתי שהיא ממני ובהתחלה הנטיה שלי היתה לחשוב שמדובר במישהו אחר... בחודש וחצי האחרונים, כשאני יושבת, ורק שאני יושבת, נפלט ממני ריח מאזור פי הטבעת, כאילו של גזים. הבעיה היא שאני לא משחררת או נפלטים לי גזים (או נפיחות כמו שמכנים זאת) ואני לא מרגישה גזים וכאבים בבטן שאולי מדובר בתוצרת שלהם. על פניו הכל תקין ולכן כל פעם חשבתי שמקור הריח הוא אנשים אחרים היושבים סביבי. רק בימים האחרונים, הבנתי שמקור הריח הוא אני. בנוסף, לא מדובר בפליטת של צואה. כפי שאמרתי קודם לכן, הבעיה מתרחשת רק כשאני יושבת והיא בעיקר מתבטאת כאשר אני יושבת על כסאות עם רווח מאחור שאינם אוטמים את אזור הישבן. אני יודעת שתיאור הבעיה נשמע מצחיק ואדם עלול לחשוב שאני מנסה לעשות צחוק מהעניין, אבל אני ממש סובלת מהסיפור ואני גם מתביישת לדבר עליו עם מישהו. לא ברור לי מדוע לאחרונה התחלתי לסבול מהעניין, במיוחד משום שלא היה שינוי בהרגלי האכילה שלי וכפי שהבהרתי קודם, אני לא סובלת מגזים ונפיחויות בבטן מהמזון. האם מדובר הקשורה לרצפת האגן? לאיזה רופא עלי לפנות או מה עלי לעשות כדי לטפל בסוגיה הלא נעימה הזו? אודה לקבלת עזרה.

30/12/2004 | 17:17 | מאת: ד"ר קונדריאה

זאת הפרעה המיתית. פני לדר רון מכון גסטרו ביח וולפסון לברור- הוא הכתובת המתאימה בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה