ריצפת אגן וכו'

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/12/2004 | 15:45 | מאת: עדי

סליחה על הבורות אבל אני לא ממש יודעת להגדיר את מה שיש לי ומקווה שאני בפורום הנכון הקדמה: לפני כשנה + עברתי ניתוח של כריתת תחורים שסחבתי איתי שנים - כיום אני בשנות ה - 30 לחיי רווקה - ללא הריונות ולידות. בעקבות העצירויות הרבות שהיו לי נגרמו התחורים - כך נדמה לי אני מרגישה חוסר נוחות באיזור האגן וגם באיזור השפתיים באיבר המין הן כמו שקעו או זזו אחורנית ואין כמעט בשר שם - הרגשה שזה לא במקום שהיה בעקבות הניתוח - כיום קצת שנה אחרי - ישנם ימים בודדים בהם אין לי שליטה מלאה על צרכי ואני לא מדברת על פיפי. האם זה קשור לריצפת האגן או איזה שריר שנפגע שם במידה וכן לאיזה רופא עלי לפנות ובמה זה כרוך - זה ממש לא נעים תודה מראש

30/12/2004 | 17:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

הבעיה היא ריצפת האגן פני לדר ישי רון מכון גסטרואנטרולוגי ביח וולפסון לברור בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

05/04/2005 | 13:06 | מאת: יעל

רציתי לדעת אם יש מחקרים העוסקים בקשר של רצפת האגן עם ריקודי בטן

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה