דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

22/12/2004 | 22:21 | מאת: ניעה

יש לי כבר מס' פעמים צריבה בשתן הפעם הזו לאחר בדיקת שתן גילו כי זו דלקת וקיבלתי אנטיביוטיקה לטיפול ופעם קודמת היתה פטריה. העיניין הוא שזה קורה תמיד לאחר קיום יחסים עם בעלי, האם יכולה להיות אפשרות שהוא מדביק אותי ואולי יש לו חיידק כלשהו? מה צריך לעשות בנידון למי לפנות? אגב-אני לאחר לידה בקיסרי לפני כ 11 חודש

30/12/2004 | 17:09 | מאת: ד"ר קונדריאה

זה אופיני יותר לנישואין טריים אך הטיפול הוא כדור אנטיביוטי לפני יחסי מין. למניעה. לאחר מספר חדשים ניתן להפסיק והתופעה בדר"כ חולפת בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה