הצילו! הצילו! אני לא מצליחה להתרוקן!

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

16/11/2004 | 17:37 | מאת: לאה

אני בת 37 ואני שולחת בזאת ההודעה לכל מי שיש לה בעיה כמו דומה שלי. כבר שנים אני סובלת מתחושה של חוסר התרוקנות כשאני עושה פיפי. אני מרגישה שיש לי שארית שתן,אני לוחצת ולוחצת ויוצאים טיפות,אבל אני מרגישה שלא התרוקנתי,אני לא יודעת איך לתאר את הסבל ואת התסכול שזה גורם לי. אני לא יכולה לעבוד וקשה גם לתפקד אפילו בבית כמו פעם. פניתי למספר רופאים ועשיתי בדיקות רבות אבל כל הבדיקות היו תקינות,ושום רופא לא יכול להגיד לי מדוע זה קורה לי. אניי נורא מיואשת,אני פונה בזאת מפני שאני סובלת מאוד ומחפשת נשים שמרגישות וסובלות כמוני כדי לדעת כיצד הם מתמודדות עם הבעיה הקשה הזאת וכדי לחשוב ביחד לאן ולמי לפנות. אני מפרסמת כאן את מספר הטלפון שלי . אנא התקשרו אני זועקת לעזרה! מספר הטלפון:08-9225172-לאה.

08/12/2004 | 19:13 | מאת: ד"ר קונדריאה

האם עברת אבחון אורוגינקולוגי והאם יש שארית שתן. דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה