שרירי רצפת האגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/11/2004 | 17:06 | מאת: בלה

שלום רב! ברצוני לחזק את שרירי רצפת האגן. שמעתי שיש מכשיר ביופידבק לאימון אישי של רצת האגן. האם הנך ממליץ עליו או על פעילות מסוג אחר כלשהיא לחיזוק? תוך כמה זמן ניתן לחוש בשינוי?

08/12/2004 | 19:10 | מאת: ד"ר קונדריאה

תוך שבועות. האימון מומלץ1 בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה