צניחת שלפוחית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/11/2004 | 18:17 | מאת: ארז

שלום אמי בת 70 סובלת מצניחת שלפוחית / רחם בשלב ראשוני. בהמלצת אורולוג החלה להשתמש במכשיר בצורת קוביה (נקרא cubic או משהו דומה לזה). שאלתי האם צריך להחליך מכשיר זה בחדש לאחר מס' פעמים של שימוש? תודה

10/11/2004 | 17:11 | מאת: ד"ר קונדריאה

את הקוביה צריך להוציא מדי מספר שבועות לרחיצה והחדרה חוזרת. אין צורך בקוביה חדשה בכול פעם. בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה