השתנה תכופה רק במצב שכיבה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

28/10/2004 | 08:58 | מאת: שרי

שלום רב, אני בת 40 ובריאה בד"כ. לאחרונה הבנתי שהעייפות הגדולה שלי נובעת מהעובדה שאני קמה כל לילה 5-7 פעמים לשרותים. יוצא שאם אני הולכת לישון ב12:00 ומתעוררת ב7:00 אני מתעוררת בממוצא כמעט כל שעה. אין לי כאבים והתופעה היא רק בלילה , כלומר רק במצב של שכיבה. אני גם לא שותה הרבה בערב. מהן הסיבות האפשריות לזה? המון תודה . שרי

01/11/2004 | 20:27 | מאת: ד"ר קונדריאה

היפוך השעון הביולוגי מוכר. יש מקום לברור אורוגינקולוגי וטיפול בהתאם. הטיפול בדר"כ תרופתי או ביהביוריסטי בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה