כאב

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/09/2004 | 12:39 | מאת: shunamit

שלום. מזה כשנה אני סובלת מתופעה חוזרת מאד מציקה- יש לי כאבים בבטן התחתונה ואני כל הזמן מרגישה כאילו אני ממש חייבת לעשות פיפי, גם שניה לאחר שהייתי בשירותים. אין כל בעיה בזמן שאני בשירותים, והצבע של השתן שקוף. גיניקולוג בדק אותי פעמיים, כולל אולראסאונד ואמר לי שאין לי כל בעיה גיניקולוגית, אבל שהוא רואה שהשלפוחית מאד מלאה. בבדיקת שתן שהוא שלח אותי לעשות לא נתגלו ממצאים מיוחדים. האם ומה יכולה להיות הסיבה לבעיה, ולמי לפנות? תודה.

27/09/2004 | 17:44 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש מקום להבדק אצל אורוגינקולוג מכוון ויתכן ומדובר בשלפוחית שאינה מתפקדת היטב. בברכה דר אלכס קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה משקמת לריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון טל: 03-5028490

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה