ליפת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/09/2004 | 09:43 | מאת: דנה

שלום, ברצוני לחדד לעצמי תשובה קודמת שניתנה לי ע"י ד"ר קונדריאה: האם תיתכן דליפת שתן שלא כתוצאה מצניחה? אם כן מה הגורמים והאם טיפולים שמרניים כמו תרגלים יכולים לעזור? תודה רבה

23/09/2004 | 14:18 | מאת: מירי

אני בת 35 אחרי 3 לידות (כולל תאומים) מעולם לא סבלתי מבריחת שתן עד לימים האחרונים -בשעות הבוקר המוקדמות או בלילה כשאני קמה לתינוק יש לי בריחה לא רצונית של שתן , לעיתים נדירות אני חשה צריבה קלה באזור , מה לעשות ?

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה