לא יודעת למי לפנות, ואם בכלל צריך.

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/09/2004 | 18:28 | מאת: נועה+

שלום. לאחרונה אני צריכה להטיל שתן לפחות פעם בחצי שעה, ומה גם שמיד אחרי שאני מסיימת, תוך רבע שעה אני כבר מרגישה את השלפוחית מלאה ואת הלחץ למטה ללכת שוב לשירותים. אני אומנם שותה הרבה מאוד מים, אך בעבר לא הרגשתי צורך דחוף זה ואת התחושה הלא נעימה למטה. מה אני אמורה לעשות? מה זה יכול להיות? (אולי דלקת בדרכי השתן? אולי, אבל לא כואב לי כשאני מטילה שתן) אנא תשובתכם, תודה, נועה+

11/09/2004 | 15:22 | מאת: ד"ר קונדריאה

כן. ראשית יש לשלול דלקת בדרכי שתן. במידה ואין יש מקום לפנות לברור אורגינקולוגי מכוון שתיפקוד השלפוחית עלול להדרדר עם השנים ויש בידנו כלים טובים לעזור. בברכה דר אלכס קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה משקמת לריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון טל: 03-5028490

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה