לאחר לידה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

25/08/2004 | 08:26 | מאת: נילי

אני כארבעה חדשים לאחר לידה בניתוח קיסרי. במהלך ההריון היו יוצאים לי לעיתים טחורים ולאחר הניתוח יצאו די הרבה. לאחרונה היו לי קצת בעיות בקיבה שגרמו לבילוי זמן רב בשירותים ולחיצות מאד אינטנסיביות. כתוצאה יצאו לי הטחורים ואף התרבו ויש לי תחושה כאילו חלק מהאזור המחבר בין פי הטבעת לנרתיק צנח מעט או שפשוט התנפח (קשה לדעת). הטחורים אגב לא כואבים ולא מאד מציקים. רציתי לדעת מה דעתך בנושא. האם כדאי פשוט לחכות שזה יעבור האם יש משהו לעשות או שאני צריכה ללכת לרופא, ואם כן לאיזה רופא צריך ללכת: גסטרו? נשים? כירורג? הסיבה להיסוס שלי ללכת הוא שאני עם תינוקת קטנטנה ואני מעדיפה לא לטייל איתה אצל רופאים אם זה לא ממש ממש הכרחי. תודה

25/08/2004 | 17:55 | מאת: ד"ר קונדריאה

since I am abroad I dont have a hebrew keyboard You can wait 6 weeks,and visit your gynecologist It is shure to get better בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה