צורך במתן שתן כל דקה כל היום

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/08/2004 | 20:25 | מאת: רחל

שלום רב. אני בת 27, סובלת מזה שלוש שנים מתופעה של דחיפות במתן שתן. בתחילה הופיעה בשעות לחץ, אח"כ התדירות הגבטהה והל נורמילית הפכה לחלק משגרת יומי. לאחר תלונות רבות מצידי ללא ממצאים , מאמר לי כי אני משתינה הרבה. לפני 10 ימים, החלו כאבים עזים בכל האזור, כל טיפת שתן גרמה לכאב שעבר בחלקו רק לאחר שבצלחתי לשחררה, כמו כן אני חשה צורך להשתין גם גכשמדובר ב5 CC, ומייד אח"כ צריכה שוב. הופנתי לאורוגניקולוג, נתנו לי דטרוסיטול והסבירו לי כי ישפיע רק בעוד שבועיים, אולי. שאלתי היא כיצד אפשר לחסוך ממני את כאבי תופת הללו והפגיעה בשגרת החיים שמונעת ממני לעבוד כבר 10 ימים. וכן היכן ואיך עלי לטפל בעניין בצורה יסודית? נאמר לי שקיימות 3 השערות: דלקת לא חיידקית, דופן לא אלסטית של השלפוחית, מערכת עצבים. אודה לך באם תרחיב בעניין, בעיקר הנוירולוגי. אוסיף כי אניסובלת מליכןסקלרוזיס קשה ביותר שמקשה על ביצוע הציסוסקופיה (מזה?), ולכן רוצים לעשות לי הרדמה. תודה רחל

24/08/2004 | 13:58 | מאת: CONDREA

It is to wide a question to elaborate on Your doctors are on the right track It is very possible that it is related to the lichen sclerosus בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה