אחוזי נכות ובעיות בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/09/2003 | 20:54 | מאת: איבונה

לדר' שלום רב עברתי 2 תאונות דרכים סובלת מ-6 בלטי דיסק צוואריים ומותניים וכמו כן מכאבי גב קשים. לאחר בדיקה אורודינמית נמצא כי אני סובלת משלפוחית שתן לא יציבה, הומלץ על טיפול בדטרוסיטול 2 מ"ג 2 טבליות ליום. הובהר לי כי הטיפול מונע אך אינו מרפא את הבעיה. שאלותיי הן : 1. האם ישנו טיפול אחר לבעייתי (אני בסך הכל בת 30 ) שירפא את הבעיה לגמרי? 2. האם ניתן לקבוע אחוזי נכות בקשר לשלפוחית השתן?אם כן כמה? אשמח לקבל תשובתך איבונה

09/09/2003 | 14:24 | מאת: סהר

בדקתי על בעייה דומה שלי וניתן לקבל בין ארבעים למאה אחוז נכות תיפקודית בהצלחה

21/09/2003 | 01:22 | מאת: אנונמית

היי לך.שלפוחית היפוטונית זו הנכות שלי.קיבלתי 70%. בהצלחה

02/10/2003 | 17:35 | מאת: מירי

לי יש 70% עקב שלפוחית אטונית המצריכה צינטור עצמי סרוגי.הגישי תביעה לביטוח לאומי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה