עיצוב וגינה+שפתיים פנימיות.

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

12/07/2004 | 15:08 | מאת: מאי

אשמח לקבל תגובות מבנות שעברו ניתוח פלסטי באיבר המין בעקבות לידות ובכלל. זהו נושא רגיש,חדש ואינטימי. חשוב שרופא מומחה בתחום יתייחס לנושא, ןיספר על הניתוח,סיבוכים,כאבים וכל דבר חשוב אחר. אני בטוחה שבנות רבות פשוט מתביישות.

12/07/2004 | 20:48 | מאת: ד"ר קונדריאה

עיצוב הנרתיק הוא ניתוח פלסטי לכול דבר. הבעיות העיקריות עלולות להיות, גודל לא מתאים או כאב (ביחסי מין) בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה