כריתת רחם + tvt

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/07/2004 | 09:28 | מאת: סימה

שלום לפני זמן קצר עברתי ניתול משולב של כריתת רחם ואגינלית + tvt. במידה והניתוח לא פתר את בעית בריחת השתן האם יש צורך בניתוח חוזר? האם יש צורך בחיזוק שרירי רצפת האגן לאחר ניתוח tvt ? בתודה מראש

08/07/2004 | 08:28 | מאת: ענבל בן-דרור

לפי דעתי, לפני ניתוח חוזר, עדיף לנסות קודם כל לחזק את רצפת האגן ואת שרירי הבטן התומכים בשלפוחית השתן. זאת בתנאי שיש לך את המוכנות והמרץ להתאמץ בשביל עצמך... בברכה - ענבל בן-דרור (פיזיותרפיסטית).

10/07/2004 | 13:02 | מאת: בטי

אהלן, אשמח לשוחח איתך באם אין לך התנגדות בנושא הנני מועמדת לנתוח כשלך בעוד מס' ימים שלוב של שניהם. מודה והמשך החלמה מהירה בטי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה