דחוף , חוסר תחושה לפני מתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/05/2004 | 16:30 | מאת: קרן

ילדתי לפני שישה ימים ומאז אין לי תחושה לפני מתן שתן כלומר אינני יודעת מתי אני צרכה להתפנות או איך לשלוט ביציאת השתן כתוצאה מכך בורח לי שתן מבלי שארגיש . מה עושים אני מיואשת ?

27/05/2004 | 09:36 | מאת: ד"ר קונדריאה

ראשית מזל טוב. יש צורך בברור מלא כולל גינקולוג נוירולוג ובדיקות עזר לפי הממצאים. בדר"כ הפרעות מסוג זה חולפות ללא התערבות בברכת החלמה מלאה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה