שאלה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

30/04/2004 | 11:23 | מאת: הגר

שלום. לפני כשבועיים הרגשתי תכיפות ולחץ למטה בזמן מתן שתן, ובניגוב היה על נייר הטואלט דם (!). פניתי לרופא כללי שנתן לי Oflodex וטען שאם הטיפול לא יעזור שאפנה לבצע בדיקת שתן. עוד לפני שהספקתי להתחיל עם הטיפול הכאבים והדם נעלמו באותה פתאומיות שהופיעו. בכל זאת לקחתי את הטיפול כי עמדתי לפני בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית (בעיות פריון) וחששתי מזיהומים. כעט, שבועיים אחרי, שוב חזרו הכאבים בזמן מתן שתן, התכיפות והדם בזמן ניגוב. הייתי אצל אורולוג שנתן לי סדורל 3 ליום 7 ימים, ולבצע אולטרסאונד כליות ושלפוחית שתן וכן ציסטוסקופיה, . אבל, זה רק שבוע הבא, ובנתיים הסדורל לא עוזר מי יודע מה, ועדיין אני רואה דם בזמן ניגוב. האם לדעתך עלי לפנות לקבלת טיפול בדחיפות? (ציסטוסקופיה לפני יום ה)?

07/05/2004 | 04:00 | מאת: ד"ר קונדריאה

לגעתי עניתי לך . מה התקדם?

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה