בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

23/04/2004 | 19:01 | מאת: מירי

מילדות בעת צחוק אני משתינה בכמויות גדולות גם לאחר ביקור בשירותים. האם זו בעייה נפשית של פריקת מתח? או שיש לכך סיבה פיזיולוגית אני בת 40 ולא ילדתי. לפעמים בעת שיעול בורח לי מעט שתן..

30/04/2004 | 09:22 | מאת: ד"ר קונדריאה

הסיבה בדרכ פיסיולוגית אך גם פסיכולוגית. כדי לעבור ברור אורוגינקולוגי ולהחליט האם את מעונינת בטיפול לאחר האבחון בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה