שלפוחית היפוטונית עצירות שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

22/08/2003 | 20:15 | מאת: מאי

נפגעתי גב תחתון תאונת דרכים זקוקוה לקטטר 4 פעמים ביום האם יש סיכוי לשיפור המצב? וגם יש דרכי טיפול נוספות?

24/08/2003 | 10:30 | מאת: בלהה אא

גם אני סובלת מבריחת שתן נוראית ונתנו לי את התרופה נובוטרופן זה עוזר לשעתיים או נכון יותר זה בא להשקיט את המצפון. דרך אגב התרופה הזאת לאחר שלקחתי ממנה במשך חודש עשתה לי עצירות

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה