חיזוק שרירי רצפת האגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

28/02/2004 | 21:14 | מאת: עדה

ראיתי פירסומים ל2 מוצרים אשר אמורים לחזק את שרירי רצפת האגן וע"י כך למנוע בריחת שתן. מכשיר אחד הוא מכשיר ביו פידבק אשר לפי הבנתי אמור לתת פידבק לגבי עוצמת הכיווץ של השרירים. מכשיר שני הינו מכשיר סטימולטור אשר בעזרת אלטררודה שולח פולסים לשריר. רציתי לקבל המלצה איזה מכשיר עדיף. האם הסטימולטור יעיל והוא משפיע לאורך זמן תודה

01/03/2004 | 18:49 | מאת: ד"ר קונדריאה

שניהם עשויים להיות יעילים , כדי להתיעץ עם אורוגינקולוגי או פיסיוטרפיסט של ריצפת האגן. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה