בריחת שתן מועטה לבחורה צעירה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

26/02/2004 | 09:19 | מאת: יעל

אני בת 24 לאחרונה חל אצלי בריחה מועטה מאוד של שתן שנספג בתחתונית. בריחת השתן ללא קשר למאמץ אלא קורה במהלך היום. אני שמנה מאוד האם יש קשר? איך ניתן לפתור את הבעיה ללא תרופות? בעבר סבלתי מתפיסת שרירים ברגלים ואחרי מתן מגנזיון הדבר שהסתדר האם יש קשר? תודה

01/03/2004 | 18:41 | מאת: ד"ר קונדריאה

קשה לדעת מה בעיתך בלי בדיקה מלא כולל הערכה אורוגינקולוגית. דעי לך שיש קשר ברור בין השמנה ודליפת שתן-הרזיה תעזור בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה