ניתוח לחיזוק שרירים

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/02/2004 | 15:10 | מאת: שוקי

נאמר לי שאצטרך לעבור ניתוח בשרירים של אבר המין על מנת לחזקם ולמנוע בריחת שתן כיצד מבוצע הניתוח(פתיחת בטן, דרך השופכה וכ"ו) תודה

20/02/2004 | 10:47 | מאת: ד"ר קונדריאה

שוקי אני מטפל בנשים בלבד. במידה ואת אשה. הרי שבמידה ומדובר בדליפת שתן במאמץ הניתוח המקובל כיום הוא מסוגtvt הנותן תמיכה לשופכה. אין ניתוח המחזק את שרירי האגן. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה