הקשר בין הדגדגן לשלפוחית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/02/2004 | 17:03 | מאת: אלה

במהלך מגע ישיר ואינטנסיבי מעט בדגדגן (כמו שימוש ברוקט-פוקט) יש לי בריחת שתן. לפעמים זה טיפות בודדות ולפעמים זה זרזיף עם נוכחות. בשום מצב אחר, אין לי את הבעיה הזו. ואני גם מקפידה על אימון עם ביצה סינית לחיזוק שרירי רצפת האגן. מאיפה זה נובע? האם אפשר למנוע את זה?

20/02/2004 | 10:31 | מאת: ד"ר קונדריאה

אורגזמה יכולה לגרום להתכווצויות כיס השתן ודליפה. רוקני את הכיס לפני האקט. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה