ירידת מים .......................................

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/11/2016 | 12:20 | מאת: דנה

ד"ר שלום, אני בשבוע 35. שבוע שעבר הייתה לי רטיבות בתחתונים והתחתונית הייתה ספוגה במים. הלכתי לבדיקה אצל הרופא והוא אמר שאין פתיחה והכל סגור ותקין. היום שוב המקרה חזר על עצמו והתחתונית החדשה הייתה שוב ספוגה במים וגם התחתונים. חשוב לציין שאין ריח של שתן. ואין צבע של הפרשות. התחתונית לבנה. מה עושים? זה טבעי? אולי זה התחלה של ירידת מים ?

שלום רב, פורופ זה אינו עוסק בבעיות מיילדותיות בברכה, פרופ' אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה