לויקופלקיה בטריגונום

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/08/2016 | 13:44 | מאת: א

שלום, בבדיקה ציסטוקופיה שערכו לי נמצא הממצא הנ''ל. סובלת מדחיפות במתן שתן וכאבים. ללא דלקת בבדיקות שתן. הרופא לא הציע הסרה של הלויקופלקיה וכן אמר כי אם לא יהיה שיפור תוך מספר שבועות בהרגשתי, לפנות אליו ואז נסיר בניתוח. האם הרופא פעל נכון שלא הסיר באותו רגע? כרגע סובלת עם כאבים וכן קראתי שהנ''ל עלול להיות גורם מסרטן. מאוד מודאגת.

שלום רב, הרופא שלך נהג באחראיות רבה ובנוהל רפואי מקובל אחר לויקופלקיה בשלפוחית. מקובל לעקוב אחר הממצא, ותוך 6 חודשים אם הממצא קיים - יש לבצע ביופסיה. בברכה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה