שימוש בפסרי- טבעת בצניחת רחם דרגה 4

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

16/03/2016 | 21:31 | מאת: נורית

אני בת 57. סובלת מצניחה מלאה של הרחם.חוששת מהניתוח.האם שימוש בפסרי יעיל בדרגת צניחה כשלי. והאם אפשר לקבל מידע נוסף לגבי השימוש ברינג. תודה רבה

שלום רב, ניתן להשתמש בטבעת נרתיקית גם בצניחה דרגה 4 - אך יש להשתמש בטבעת בעלת צורה מיוחדת, ומובן שתתאים לגודל הנרתיק. ב ב ר כ ה , דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה