דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/03/2016 | 22:51 | מאת: יפה

שלום רב, אני בחורה דתייה. מאז התחתנתי לפני חצי שנה היו לי ארבע דלקות בדרכי השתן. שתי תרביות הראו ecoly כשנאמר לי שהאחרון עמיד לכדור זית אותו לקחתי עד כה. 1. מה יכולה להיות הסיבה לתדירות זו? 2. האם בזמן לקיחת אנטיביוטיקה ניתן לקיים יחסי מין? תודה רבה

שלום רב , דלקות השתן שאת מתארת קשורות לודאי ביחסי מין, וזו סיבה ידועה לדלקות שתן חוזרות בקרב נשים צעירות. אני ממליץ בשלב ראשון לקחת טיפול אנטיביוטי של כדור אחד (ע"פ המלצת הרופא שלך) בכל פעם לאחר קיום יחסי המין, ובמידה וזה לא עוזר - ניתן לעבור לטיפול מונע קבוע. בברכה,

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה