מיעוט מתן שתן, ל.ד. גבוה וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

16/02/2016 | 22:08 | מאת: הגר

אימי,בת 81, מתלוננת מזה חודש או יותר על קושי במתן שתן, יוצאות מעט טיפות כל פעם. לפני כן, היא סבלה מדלקת בדרכי השתן וטופלה באנטיביוטיקה. מזה זמן, ערכי ל.ד סיסטולי מעל 200, כאב ראש שנמשך כל הזמן וכן אריטרוציטים בשתן.בבדיקת מישוש מאוד כאב לה, בבדיקת MRI נצפו מוקדים היפודנסיים, אך US שלל כל בעייה. האורולוג פטר את אימי בכך שהיא צריכה לשתות יותר....אשמח לחו"ד תודה

שלום רב, ראשית נשמע שהבעייה המרכזית היא יתר ל"ד והכתובת היא רופא המשפחה או מומחה ליתר ל"ד ולא אורולוג. לגבי קשיים במתן שתן - הם יכולים גם לקרות בעקבות זיהומים בשתן. יש לוודא שאין כעת זיהום נוסף. בברכה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה