הדרכה לאחר ניתוח מיומקטומי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/11/2015 | 11:04 | מאת: ניל

שלום וברכה. מעוניינת לדעת מהי ההדרכה עפ"י הספרות לאחר ניתוח מיומקטומי בנושא תזונה, מנוחה, פעילות גופנית, יחסי מין ואמצעי מניעה, אמבטיות וסימני אזהרה איתם יש לפנות לרופא.

שלום רב, ההדרכה לאחר ניתוח מיומקטומיה תלוי באופן הניתוח - פתיחת בטן או לפרוסקופיה. ממליץ לך להוועץ עם הכירורג שינתח אותך על המגבלות ואורח החיים לאחר הניתוח. ב ב ר כ ה , דר. מני אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה