שאלה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/06/2015 | 23:08 | מאת: אנונימית

שלום, יש לי שאלה אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון לשאול לכן אם לא אשמח לדעת לאן כן אפשר לפנות רציתי לדעת האם בבדיקת שתן שמתבצעת לצורך בדיקה אם יש דלקת בשלפוחית השתן מתבצעת גם בדיקה של סמים?כלומר אם אדם צרך סמים האם ניתן לראות זאת בבדיקה שכזו או רק בבדיקה שבודקת את זה באופן ספציפי? תודה

שלום רב, בבדיקת שתן לכללית ותרבית לא מבצעים בדיקת סמים, אלא אם כן מבקשים זאת. ב ב ר כ ה , דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה