חוסר תחושה כשיש פיפי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

12/08/2012 | 19:11 | מאת: לירון

היי.. אני בת 22. מלפני כמעט שבועיים התאפקתי לפיפי במהלך השינה, ואח"כ יום למחרת היה לי מבחן וגם בהמלכו התאפקתי לפיפי, למרות שאני יודעת שזה לא טוב. משחזרתי הביתה מהלימודים החלו לי הכאבים בצד ימין. השתדלתי לעשות פיפי כדי שתעבור התחושה. למחרת היא עברה, אך מאז, באופן מוזר, אינני מרגישה כל צורך בפיפי, תחושה שעד כה הייתי לי תמיד, כשהיה לי צורך בפיפי הייתי מרגישה, והולכת להתפנות, כמו כל אדם. אך כעת אינני מרגישה צורך להשתין, ופשוט לאחר כמה זמן ביום אני פשוט הולכת לשירותים על מנת לנסות לעשות פיפי, ואכן יוצא לי, והרבה, ולכן אני מסיקה שבעצם "התאפקתי" כי היה לי הרבה. ומתחיל לכאוב לי הבטן התחתונה בימים האחרונים. תודה מראש.

16/08/2012 | 11:17 | מאת: ד"ר קונדריאה

לא נשמע כבעיה אורגאנית. בפני לבדיקה אצל אורוגינקולוג. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה