ניתוח הרמת שלפוחית השתן בנשים

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/08/2012 | 12:05 | מאת: שרה גילמן

אני ממליצה בכל פה על ד"ר יעקב גולומב, אורולוג מנתח מומחה לנשים, לבצוע ניתוח מסוג זה כדאי להמנע מלהזער במקרים כגון אלה באורוגינקולוג כל זאת מנסיון אישי, אשמח לתת הסברים במייל

16/08/2012 | 11:11 | מאת: ד"ר קונדריאה

שלום שרה דר גולומב הוא מומחה באורולוגיה של האישה, רופא מצויין. אמירתך הכללית חוטאת לאמת. יש בארץ כ-15 גינקולוגים מצויינים המומחים באורוגינקולוגיה ואולי שני אורולוגים מומחים בתחום. לדעתי כדי תמיד לפני טיפול, ובוודאי ניתוח להתיעץ עם יותר ממוחה אחד ולברר היטב את יכולותיו של המנתח. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה