בעיות של הטלת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/08/2012 | 13:13 | מאת: חיים .ל.

אני בן 63 , ללא מחלות מיוחדות ברקע . בשנתיים האחרונות מרגיש מצוקה בהקשר לסוגיית הטלת השתן .מוגדר בנמצא בפיקוח על בעיית סכרת ( אני נשמר ממנה לל אתרופות נמצא על 100 ) . בחצי שנה האחרונה הפין של בזמן שהוא מתוח הוא מקבל זווית כלפי מעלה . לוקח אספירין קרטיה למניעה . א. בעייה של הליכה לשירותים לעיתים בתחושה של צורך ולמעשה זה אני נותן מעט מאד שתן ב. הטלת השתן בהדרגתיות ובזרימה איטית ולא בצורה אחידה ולפעמים מרגיש צורך לאח ר מכן לחזור לשיורתים לצורך הטלת שתן נוסף . ג. הטלת השתן אינה בצורה ישרה אלא בזווית .

10/08/2012 | 11:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

פנה לפורום אורולוגי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה