אורוגינקולוג וניתוח מיומקטומיה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/06/2012 | 13:32 | מאת: לימור

שלום אני מחפשת רופא מומחה לניתוחי מיומקטומיה, הופנתי לרופא לאורוגינקולוגיה וריצפת אגן האם אכן הוא גם יכול לטפל בשרירני רחם האם זה גם שייך להתמחות שלו (לאורוגינקולוגיה וכירורגיה משקמת של ריצפת האגן)

28/06/2012 | 11:34 | מאת: ד"ר קונדריאה

לא. זאת מומחיות שונה. באם את מעונינת את יכולה לפנות אלי בנושא המיומקטומיה בלפרסקופחה

28/06/2012 | 13:02 | מאת: לימור

במקרה שלי... הרופאים המליצו על ניתוח בגישה בטנית ,האם אכן זה אפשרי דרכך ? הכוונה אם זה לא בלפרסקופיה .

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה