דלקות חוזרות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

10/02/2004 | 20:45 | מאת: א

אשה בת 66 סובלת מדלקות חוזרות בשלפוחית השתן כל חודש .מקבלת כל פעם sedural+zinat ל10 ימים ברקע עברה ניתוח burch ב1997 שעדיין תקין סובלת מצניחת רחם שלא ניתן לנתח מטופלת בbethanechol cloride עקב דחיפות ולחץ במתן שתן השאלה היא איך ניתן למנוע את הדלקות התכופות בתודה מראש

14/02/2004 | 07:44 | מאת: ד"ר קונדריאה

לאחר השלמת ברור הכולל ציסטוסקופיה ואורודינמיקה יש מקום לאנטיביוטיקה מניעתית לטווח ארוך. כמו כן יתכן וניתוח לתיקון הצניחה יועיל גם כן. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה