ניתוח הרמת רצפת האגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/06/2012 | 09:47 | מאת: סילביה

בוקר טוב, קוראים לי סילביה ואני בת 40 ואני אמורה לעבור ניתוח להרמת האגן. רציתי לדעת עם מותר לי בתקופה הזאת שלפני ניתוח לעשות איזו שהיא פעילות גופנית,כמו הליכות או שחיה. אשמח לקבל תשובה. תודה ושבוע טוב. סילביה

07/06/2012 | 06:29 | מאת: ד"ר קונדריאה

כוון שאת מיועדת לניתוח בקרוב את יכולה להתאמץ ככול שתרצי, זה לא ישנה את הניתוח ותוצאתו.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה