צורך בהטלת שתן דחופה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/05/2012 | 14:05 | מאת: מיכל

שלום! יש לי בעיה שכאשר אני שותה משהו אחרי פחות מחצי שעה אני צריכה להטיל שתן ולפני השניה אני מטילה שתן אח"כ מצחצחת שיניים 2 דקות ואז עוד פעם מטילה כמה טיפות של שתן.מה זה אומר האם יש לי זיהום בשלפוחית השתן,האם יש לי שלפוחית שתן רגיזה או איזשהי בעיה אחרת?וגם יש לי לפעמים הפרשות מהנרתיק. אני עשיתי בדיקות שתן,בדיקות דם והלכתי לגניקולוג והכול היה תקין מה עליי לעשות?אשמח לתשובה מהירה תודה.

17/05/2012 | 14:11 | מאת: מיכל

*שינה שכחתי לציין שאין לי צריבה בעת מתן שתן ואין לי שום כאבים.

26/05/2012 | 15:04 | מאת: מיכל

למה להודעה שלי אין תגובה?

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה