בעיה בתפקוד מיני לאחר ניתוח דלף שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/04/2012 | 16:03 | מאת: אני

שלום, עברתי ניתוח דלף שתן לפני כחודש וחצי ונכון לרגע זה הניתוח הצליח. אך מאז הניתוח אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה ולא מצליחה להנות מקיום יחסי מין. לא הייתה לי בעיה לפני כן ולכן גם לא הסכמתי לניתוח קוסמטי להצרת הנרתיק. מה עליי לעשות? האם זו תופעה שכיחה והכל יחזור כפי שהיה? תודה מראש

24/04/2012 | 09:57 | מאת: ד"ר קונדריאה

המתיני מספר חודשים. כנראה שהפחד מכאב וכו הם הגורם. רק באם בדיוק בנקודה בנרתיק המביאה אותך לסיפוק היא נקודת הניתוח יתכן ויש קשר

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה