טיפול בדליפת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

31/03/2012 | 20:40 | מאת: ורדית

אמי בת 84 סובלת מדליפת שתן האם יש טיפול שאינו פולשני שאפשר לבצע או שיש לך הצעה טובה יותר אני פשוט חוששת מהרדמה כללית מפאת גילה ומאחר ואינה בקו הבריאות אשמח לתגובתך מאחר והכל שולי לעומת הדליפה היא אינה יכולה לסבול את התופעה ואת חוסר השליטה

01/04/2012 | 10:20 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש לבצע ברור אורוגינקולוגי ואבחון מדוייק לפני תיכנון טיפולים אפשריים

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה