בריחת שטן בזמן שיעול

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

10/02/2012 | 15:10 | מאת: חני

שלום. אני בשבוע 32 להריון (שלישי) ולפני שבוע התקררתי וכל פעם שאני משתעלת בורח לי קצת שתן. האם זה סביר? זה נורמלי? או שצריך לבדוק את זה? ועוד משהו ניראה לי בגלל שאני מנסה לתפוס את השתן שלא ייברח אז התחילו לי כאבים כשאני מתכופפת או מרימה את הילד שלי, יכול להיות שזה קשור לבריחת שתן? שאני מנסה שלא ייברח?

15/02/2012 | 13:37 | מאת: ד"ר קונדריאה

התופעה שכיחה בהר4יון ותחלוף אחריו. בינתיים ממליץ לפנות לקורס תירגול ריצפת אגן.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה