דליפת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

30/01/2012 | 03:18 | מאת: סיגל

אני בת 30. לפני כשבועיים החלה דליפת שתן. בהתחלה חשבתי שמדובר בהפרשות מרובות אבל לאחר מכן הבנתי שזה שתן. לאחר יומיים החלה צריבה במתן שתן. הלכתי לרופאה שנתנה לי אנטיביוטיקה ואמרה שאם המצב יחזור לפנות לאורולוג. התסמינים עברו לאחר השלמת הטיפול האנטיביוטי. כעת חזרה דליפת השתן. לא מדובר בכמה טיפות או בדליפה קלה בעת שיעול, אלא על נזילה איתית של שתן לאורך היום. ממה הדבר יכול לנבוע? תודה

30/01/2012 | 03:20 | מאת: סיגל

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה